En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | L’Estadi rep la visita del Fontsanta Fatjó.

PRÈVIA REUS FEMENÍ | L’Estadi rep la visita del Fontsanta Fatjó.

El primer equip femení jugarà demà diumenge (12.00h) davant el Fontsanta Fatjó en partit corresponent a la jornada 22 de lliga de Primera Divisió Femení. Després de superar el Júpiter diumenge passat per 1 a 4, el conjunt de Marc Mestres rep a les del Baix Llobregat, un equip que les darreres setmanes ha encadenat dues victòries (Júpiter i Mirasol) i dues derrotes (WSS i Levante Las Planas) i que es manté tercer a la classificació amb 46 punts.

El partit jugat a Cornellà a la primera volta és una referència positiva. Després d’una primera part molt igualada, on les roig-i-negres es van avançar gràcies a un penal sobre Carme Cendra que va transformar Irati Lazkano, el conjunt reusenc va passar a dominar el partit a la segona part. Tot i les oportunitats, el segon gol, obra d’Esther de Manuel, no va arribar fins el minut 69.   

Marc Mestres continua sense poder comptar a la porteria amb Abril Bosch i Gemma Rius, ambdues lesionades, i pujarà novament a la portera del Juvenil, Julia Pacheco. També están convocades per a aquest partit Paula Catalán, Carme Cendra i Aru Martos.

Deja una respuesta