En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus es retrova diumenge amb el Sant Quirze

PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus es retrova diumenge amb el Sant Quirze

Després de la darrera victòria a l’Estadi davant el Sant Cugat (5-0), les reusenques es mantenen al capdavant de la classificació una setmana més amb 55 punts, un per davant del Levante Las Planas i a dotze del Fontsanta Fatjó.

Aquest diumenge a les 12:00 hores, novament a l’Estadi Municipal, les de Marc Mestres volen seguir sumant contra el novè classificat, el Sant Quirze. Les vallesanes, únic equip que ha aconseguit puntuar aquesta temporada contra les roig-i-negres, ve d’empatar a casa contra el Mirasol-Baco i es situa a la part mitja de la taula.

El màxim responsable de la banqueta reusenca no podrà comptar a la porteria amb Abril Bosch i Gemma Rius, ambdues lesionades, i puja en el seu lloc la portera del Juvenil, Julia Pacheco. D’altra banda, Aina Beltran ha estat convocada després de rebre l’alta mèdica i la davantera Marina Celma, que va patir una greu lesió de lligaments creuats a l’inici de la temporada passada, torna a una convocatòria quinze mesos després.

Deja una respuesta