En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus Femení guanya i manté el seu idil•li amb l’Estadi

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus Femení guanya i manté el seu idil•li amb l’Estadi

Partit amb força expectatives per a l’inici de la segona volta que no va defraudar al públic que es va donar cita a l’Estadi amb motiu de la jornada 18. Les roig-i-negres es van imposar per 3 a 0 a les del Garraf.

El partit va començar amb domini local, amb una banda dreta força activa a l’hora de generar ocasions, però amb poc encert de cara a porta. Superat l’equador del primer temps, Raquel Sanchez es va internar dins l’àrea disputant l’esfèric amb la defensora visitant i va posar la punta de la bota en el moment just per superar la sortida de Julia Carbonell, fent pujar el primer gol al marcador. És la primera diana de la migcampista roig-i-negra aquesta temporada.

Deu minuts després, en una jugada personal, Irati Lazkano va engaltar un potent xut des de fora de l’àrea que es colava per l’escaire dret de la porteria d’un Ribes que, fins aleshores, havia compensat la manca de projecció ofensiva (excepte una jugada de contraatac en què Judith Cunillera va estar encertada en l’u contra u amb la davantera blanc-i-blava) amb un posicionament impecable.

La mateixa tònica del primer temps va ser la que va predominar després de la represa, fins que Naiara Sorribes va caçar l’esfèric a l’àrea petita i va superar a Julia amb una doble rematada a boca de canó que va acabar de sentenciar el matx.

Amb aquest triomf, el conjunt reusenc encadena ja quinze victòries de manera consecutiva, mantenint-se en la baralla pel primer lloc. Mentrestant, un punt per sota, el Levante Las Planas es manté en la lluita després de guanyar a casa davant el Sant Quirze. El pròxim diumenge les de Marc Mestres tornen a jugar a l’Estadi a les 12:00 hores, aquesta vegada el rival serà el Sant Cugat, novè classificat.

Deja una respuesta