En este momento estás viendo La Fundació liderarà un nou projecte  per tornar a tenir futbol de referència a Reus

La Fundació liderarà un nou projecte per tornar a tenir futbol de referència a Reus

Juntament amb el Club de Futbol Reddis i la plataforma ‘Sempre Reus 1909’, la Fundació ha signat un acord que té per objectiu potenciar un equip que pugui assolir la Tercera Divisió a mig termini, consolidar un primer equip femení de referència i cohesionar el futbol a la ciutat

Després de la desaparició del primer equip del CF Reus, la ciutat es va quedar sense un club de futbol de referència. Però el futbol s’ha mantingut present aquests anys gràcies a la feina feta per les escoles de futbol base, que han seguit formant jugadors malgrat les circumstàncies adverses. També des de la Fundació, que hem seguit apostant per les joves promeses del territori, donant tot el suport i els mitjans al nostre avast perquè puguin desenvolupar la seva carrera futbolística.

Ara donem una passa endavant i, juntament amb el Club de Futbol Reddis i la Plataforma ‘Sempre Reus 1909’, afrontem el repte emocionant i «engrescador», com ha dit l’alcalde, Sr. Carles Pellicer, de refundar un club de futbol que representi a la ciutat i sigui un referent a nivell nacional. Es tracta d’una responsabilitat molt gran, però l’agafem amb força i il·lusió; i segurs de què aquesta iniciativa ajudarà a construir un millor futur per al futbol de la nostra ciutat.

La Fundació actuarà com a centre de rendiment i tecnificació de les diferents categories del futbol base i com a aglutinador del futbol femení. Així com de l’activitat de l’equip Reus Genuine, que també té un paper important en aquest projecte.

Xavi Castro, president de La Fundació, ha parlat també sobre el projecte de futbol femení. L’objectiu és seguir amb la gran tasca feta en el futbol formatiu, on es compta amb quatre equips a les màximes categories Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví, i crear un equip sènior de referència. Xavi Castro ha declarat que «és un moment molt bonic. Quin soci millor per a la Fundació i per a la ciutat de Reus que el CF Reddis», un club que l’any que ve celebrarà el seu centenari.

Deja una respuesta