En este momento estás viendo <strong>CRÒNICA REUS JUVENIL</strong> | <strong>Tres punts que permeten continuar a la zona alta de la classificació</strong>

CRÒNICA REUS JUVENIL | Tres punts que permeten continuar a la zona alta de la classificació

El juvenil A torna a guanyar, aquest cop a domicili i per 3 a 0 davant el Sant Pere i Sant Pau. L’equip arribava amb la moral i la motivació ben alta després de guanyar i escurçar distàncies al camp del líder la setmana passada. 

El partit va començar mogut. D’una ocasió clara de gol per part del Reus, que refusa a la línia de gol l’equip visitant, acaba la jugada en gol del Sant Pere i Sant Pau, però afortunadament anul·lat per mans. 

Pocs minuts més tard, Marc Tardiu després d’una extraordinària jugada per banda esquerra, col·loca una centrada perfecta per assistir a Sebastián Romero que va definir a un costat del porter per avançar als roigs-i-negres al marcador.

Ja amb el partit més calmat, el Reus va adoptar el domini de la pilota, el qual li va permetre combinar amb més facilitat i filtrar passades a l’esquena de la defensa rival. D’aquesta manera va arribar el segon gol. Ferran Calatayud va enviar una passada llarga superant la defensa i Lluís M. Vilanova després d’un gran control, va definir al costat del porter per sumar el 2 a 0.

Al minut 33, els de Marc Vela deixaven el partit encarrilat amb el tercer gol. El gol s’inicia amb una bona passada de Vilanova a Marc Cano, que es queda sol davant del porter i el supera amb una vaselina. La pilota s’estavella al travesser i Romero, ben atent al rebot la caça per fer el doblet. 

Abans del pas pels vestidors, l’àrbitre assenyala penal a favor del Sant Pere i Sant Pau, però Aleix Alcañiz evita el gol amb el peu quan ja s’havia vençut cap al costat. 

Amb el matx gairebé resolt, el ritme i la velocitat del joc va disminuir. A conseqüència, les arribades a porteria també van a minorar. Una de les poques ocasions a destacar va ser un gol anul·lat a Vilanova.

Amb els tres punts aconseguits aquesta jornada, l’equip es manté tercer i a només dos punts dels dos primers que es troben amb 33 punts. A la propera jornada arriba el derbi de la província. El Reus rebrà al Districte 5é al Gimnàstic de Tarragona B.

Deja una respuesta