En este momento estás viendo CRÒNICA | El Reus remunta davant un lluitador Sant Cugat (1-3)

CRÒNICA | El Reus remunta davant un lluitador Sant Cugat (1-3)

El Reus Femení va aconseguir ahir a Sant Cugat la segona victòria a domicili de la temporada que manté a les reusenques a la zona privilegiada de la classificació.

Malgrat el marcador, va ser un partit complicat per a les roig-i-negres, que es van trobar a un rival intens, ben posicionat i molt consistent en defensa. A més, les locals van obrir el marcador molt aviat gràcies a un gol de Karelys Teran.

El Reus dominava el joc, però sense generar ocasions clares. En el minut 18, però, una bona combinació d’atac va acabar en penal sobre Isa Margalef, que no va poder batre Cristina Monje. Poc després Cristina Becerra va estar a punt de marcar, però el pal i la portera local li ho van impedir. Abans d’arribar al descans Tarik García va veure la segona targeta groga al tallar un clar contracop visitant, deixant a les santcugatenques amb deu.

La segona meitat, amb una jugadora més, la superioritat de les de Marc Mestres es va fer més evident i fruit d’aquest domini va arribar el primer gol als deu minuts de la represa, obra de Cristina Becerra. Semblava que tot es posava de cara per obtenir la victòria, però una incommensurable Cristina Monje es va encarregar d’aigualir la festa a les davanteres reusenques. No obstant això a quatre minuts del final el Reus va obtenir el premi a la seva insistència amb un gol d’Esther De Manuel, que va caçar una pilota morta enmig d’un eixam de jugadores a l’àrea local i va avançar a les del Baix Camp. Només tres minuts després va ser Iris Burgos qui va rematar de cap una centrada d’Isa Margalef posant el definitiu 1 a 3 al marcador.

Amb aquests tres punts, el primer equip es manté a la tercera posició de la taula, empatat a punts amb Levante Las Planas, Fontsanta Fatjó i Sants. El diumenge vinent l’equip es desplaça per enfrontar-se al Sant Quirze, que ahir es va imposar al Mirasol (2-3).

Deja una respuesta