En este momento estás viendo CRÒNICA JUVENIL | El Juvenil manté vives les opcions de permanència després d’una victòria agònica a Manresa (2-3)

CRÒNICA JUVENIL | El Juvenil manté vives les opcions de permanència després d’una victòria agònica a Manresa (2-3)

Un gol de Sergi Folch en el temps afegit dona uns tres punts d’or als nois de Mía Guasch

Els roigs-i-negres continuen vius en la lluita per la permanència de la Lliga Nacional Juvenil gràcies a l’èpica remuntada de dissabte passat. Per aconseguir-la, però, van patir fins al final, i és que el gol per capgirar el marcador va arribar en un penal transformat per Sergi Folch en el temps d’afegit. Amb aquest resultat els reusencs sumen 33 punts i se situen a tan sols tres de la desena plaça amb dues jornades per disputar-se.

El partit de dissabte enfrontava dos equips que no podien perdre, i aquesta por a la derrota va fer palès en els primers minuts d’encontre. El Reus dominava l’esfèrica davant un Manresa que no se sentia massa incòmode amb aquest guió de partit, sobretot gràcies a les imprecisions reusenques amb pilota. Ambdós equips, però, intercanviaven ocasions clares de gol: els roigs-i-negres comptaven amb un mà a mà de Sergi Folch que els defenses treien de la línia després de superar al porter i el Manresa també comptava amb les seves a pilota parada. Al minut 25, eren els locals qui s’avançaven al marcador en una falta lateral mal defensada pels roigs-i-negres (1-0). Després del gol no passava gaire cosa més i la primera part, per tant, arribava a la seva fi amb unes sensacions no massa bones pels visitants.

A la represa, com ve sent costum en el Juvenil, el joc millorava notablement. Prova d’això era que, al cap de tres minuts de segona part, una gran triangulació entre Sergi Folch, Roger Coll i Sergi Vega acabava amb aquest últim en situació d’u contra u davant el porter, tot i que no la podia transformar en caure-li a la cama esquerra. En cerca del gol, el Reus tornava a avisar amb una altra ocasió de Vega i, quan faltaven només vint minuts pel final, Sergi Folch aprofitava el rebot d’un xut de Llorenç Sendrós per fer l’empat (1-1).

Tan sols cinc minuts després, però, Iker Ariza tornava a posar per davant al Manresa en una jugada que arrancava des de la banda dreta (2-1). Lluny d’arronsar-se, els de Mía Guasch aprofitaven un rebuig defectuós del porter dels del Bages que es produïa gràcies a una bona pressió d’un Sergi Vega que, a només cinc minuts d’acabar, assistia a Marc Cano perquè empatés de nou el partit.

Tot i que el resultat no servia a cap dels dos equips, els roigs-i-negres van buscar amb més ganes que mai el gol que els donés la victòria. El temps, però, jugava en la seva contra, i no va ser fins al temps afegit que el porter del Manresa va cometre penal sobre Sergi Folch. En les seves botes estava mantenir vives les opcions de permanència del Juvenil i, com no podia ser de cap altre forma, el killer reusenc no fallava. Executava el penal a la perfecció enganyant a Marc Vázquez per provocar l’eufòria de tota l’expedició roig-i-negre (2-3). El Reus, per tant, s’emportava uns tres punts vitals en una visita a Manresa on primera i segona part van ser la nit i el dia.

C.E.Manresa: Marc Vázquez, Eloi Florido, Miquel Nocete, Víctor Hugo Ortigosa, Nil Arumí, Lluc Maymó, Iker Ariza, Carles Lorenzo, Arnau Puentes i Mikel Lacarcel (José Antonio Olea, Quim Creus, Gerard Gómez, Pablo Fernández, Jan Patiño, Miquel Graells, Edgar Lozano)

Fundació Futbol Base Reus: Jordi Roca, Xavier Borges, Llorenç Sendrós, Pau Nel-lo, Raúl Melo, Daniel Rodrigo, Lluís Vilanova, Roger Coll, Sergi Folch, Maikel Jiménez i Jonathan Heredia (Ricard Álvarez, Rubén Martínez, Ferran Calatayud, Thiago Catania, Marc Cano, Sergi Vega, Roger Pi)

Gols: Lluc Maymó (25’) i Iker Ariza (77’) / Sergi Folch (72’) (89’) i Marc Cano (84’)

Targetes: Iker Ariza (28’), Lluc Maymó (39’), Pablo Fernández (70’) i Marc Vázquez (89’)

Deja una respuesta