En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | Duel pel lideratge

PRÈVIA REUS FEMENÍ | Duel pel lideratge

El Reus Femení disputarà demà diumenge un dels partits més importants de la primera volta,  corresponent a la sisena jornada de lliga, que l’enfrontarà al primer classificat, el Levante Las Planas, Situat a només 2 punts.

El partit es jugarà a les 12:00 h al Camp Annex a l’Estadi, ja que la gespa del Municipal encara no està en condicions òptimes.

El conjunt roig-i-negre té com a objectiu tallar la dinàmica de cinc victòries consecutives del Levante Las Planas i així pujar a l’esgraó més alt de la classificació. L’equip de Sant Joan Despí ve de guanyar a domicili (3-1) al Mira-Sol Baco, l’últim classificat. Les reusenques, que afronten el partit en un bon estat de forma i encara no coneixen la derrota, venen de guanyar a un camp complicat com el de Fontsanta-Fatjó per (0-2).

Per aquest partit Marc Mestres torna a disposar d’Esther Barberà, després de dues jornades lesionada. També entren a la convocatòria dues jugadores del juvenil preferent, Carme Cendra i Paula Catalán. 

Deja una respuesta