En este momento estás viendo Prèvia Reddis / El Reddis pot proclamar-se campió del play-off a Cambrils

Prèvia Reddis / El Reddis pot proclamar-se campió del play-off a Cambrils

Després de vèncer per 4 a 1 a l’Aldeana, els de Marc Carrasco sumen la seva sisena victòria consecutiva i només necessiten un empat per assegurar-se la primera plaça del play-off. L’equip es troba al capdavant del grup d’ascens número set de la Segona Catalana amb 22 punts, cinc més que el Cambrils Unió, el segon classificat, que en té 17.

Precisament, dissabte a les 17.45 h, en un Camp de Futbol Municipal de Cambrils on l’entrada serà lliure, reusencs i cambrilencs s’enfrontaran per mirar d’assolir els seuspropis objectius: els primers, proclamar-se campions del play-off; els segons, certificar el seu ascens a la Primera Catalana. Perquè aquesta situació es doni als equips del Baix Camp només els cal un empat, resultat bastant probable si ens basem en els tres partits disputats aquestatemporada entre ambdós combinats: dos empats en la fase regular (2-2/2-2) i una victòria favorable als de Reus en l’anada del play-off (3-2).

Deja una respuesta