En este momento estás viendo Canal Reus aposta per la Fundació

Canal Reus aposta per la Fundació

La Fundació Futbol Base Reus i Canal Reus han signat aquest dimarts un conveni de patrocini gràcies al qual l’entitat roig-i-negra veurà com s’incrementa l’atenció mediàtica que ja rebia la temporada passada per part de la televisió reusenca. A més, el primer equip femení i la resta de conjunts que integren el futbol base femení lluiran a la màniga dreta de la samarreta el logotip amb la rosa de Reus.

Sota el lema ‘Som esport, som futbol’, Canal Reus fa una aposta clara per donar suport al futbol femení de la Fundació. Durant la signatura del conveni, tant Mònica Cid, directora de Canal Reus, com Xavi Guix, president de la Fundació Futbol Base Reus, es van mostrar molt satisfets per l’acord i van coincidir en l’orgull que representa per a ambdues entitats poder col·laborar per fer créixer l’esport reusenc.

L’acte va comptar també amb la presència de cinc jugadores del primer equip roig-i-negre: Gemma Salvat, Marina Ramos, Naiara Sorribes, Aina Beltran i Ana Morales.

Deja una respuesta