En este momento estás viendo Crònica | El Juvenil agafa aire després de la victòria a Manlleu (1-3)

Crònica | El Juvenil agafa aire després de la victòria a Manlleu (1-3)

L’equip va aconseguir els tres punts fora de casa amb un doblet de Sergi Folch i un gol de Sergi Vega

La lluita per la permanència a la Lliga Nacional Juvenil està més disputada que mai. Els reusencs sabien de la importància d’aconseguir un bon resultat a Manlleu i és que la distància entre el sisè classificat i el catorzè és de només 10 punts. Per la qual cosa, una victòria els podia fer escalar posicions a la taula.

L’equip dirigit per Mía Guasch va fer notar les ganes d’emportar-se els tres punts des del xiulet inicial de l’àrbitre i, al minut 2, en la primera aproximació de l’equip a l’àrea rival, Sergi Folch feia el primer gol de la tarda, 0 a 1.

Després del bon inici, els roigs-i-negres es van fer amb la possessió de la pilota. Les dimensions del camp, però, condicionaven el joc d’ambdós equips i les recuperacions a camp contrari i les accions a pilota parada van convertir-se en la clau del partit. El Reus va estar a prop de fer el segon amb aquestes accions a pilota aturada en diverses ocasions, però va ser el Manlleu qui va aprofitar un sac de banda per fer l’empat just abans del descans amb un xut des del vèrtex de l’àrea per part d’Adam Rovira, 1 a 1

A la represa el partit es va travar, moltes faltes i algunes protestes a l’àrbitre van evitar que es jugués massa durant els primers quinze minuts. Al 66, però, una bona recuperació a camp contrari era aprofitada per Sergi Vega, que posava l‘1 a 2 per avançar de nou als reusencs. 

Després del gol, com a la primera part, les ocasions dels de Reus continuaven arribant sense encert. El final s’apropava i el Manlleu, que continuava viu al partit, buscava l’empat. L’equip local, però, es precipitava traient la pilota i el Juvenil ho va aprofitar recuperant la possessiói provocant un penal a través de Sergi Folch. Un SergiFolch que el picava i feia el seu segon gol de la tarda per posar l’1 a 3 definitiu a favor de la Fundació Futbol Base Reus.

Amb aquesta victòria l’equip de Mía Guasch surt de la zona de descens i es col·loca a la dotzena posició empatat a 27 punts amb el Manresa.  

A.E.C. Manlleu: Jordi Leiva, Mahamadou Traoré, Adam Rovira, Manel Valdívia, Aleix Vilaró, Erol Molera, Miquel Barquero, Marc Paredes, Marc Muntal, SinalyDiarra i Youssef Azanay (Oriol Vallmitjana, Martí Mata, Edgar Banús, Aniol Fabregó)

Fundació Futbol Base Reus: Rubén Martínez, Xavier Borges, Llorenç Sendrós, Pau Nel-lo, Raúl Melo, Ferran Calatayud, Sergi Vega, Daniel Rodrigo, Sergi Folch, Marc Cano i Jonathan Heredia (Jordi Roca, Sergi Roca, Ricard Álvarez, Roger Pi, Arnau Castillejo, Roger Coll, Xavier Santacruz)

Gols: Adam Roig (42’) / Sergi Folch (2’ 89’) i Sergi Vega (66’)

Targetes: Marc Muntal (52’ 79’), Adam Rovira (52’), Aleix Vilaró (55’), Youssef Azanay (63’), Marc Paredes (83’) i Jordi Leiva (89’) / Sergi Folch (89’)

Deja una respuesta