En este momento estás viendo Definides les banquetes del futbol formatiu femení roig-i-negre

Definides les banquetes del futbol formatiu femení roig-i-negre

Ja s’han definit les banquetes del Futbol Base Femení per a la temporada 2022/23, sota la coordinació de Roger Juncosa.

Dani Montell i Aleix Benito, fins ara al capdavant de l’Aleví i de l’Infantil respectivament, es faran càrrec de la banqueta del Juvenil Preferent, amb Lucía Navarrete com a auxiliar. Adri Calderón i Núria Albarrán seguirán com a responsables del Cadet,  que competeix al Grup 1 de la Primera Divisió Femení Juvenil.

La jugadora del primer equip Anna Moreno, que va patir una greu lesió de genoll el passat mes d’abril que la mantindrà lluny dels terrenys de joc la propera temporada, s’incorpora com a responsable de l’Infantil (Primera Divisió), acompanyada per Aru Martos i Naiara Sorribes. En categoría Aleví, equip que competeix amb equips masculins a Tercera Divisió, Roger Juncosa es fa càrrec del conjunt roig-i-negre, amb l’ajuda de Paula Catalán i Aina Beltran.

A més, la jugadora del primer equip Marina Ramos s’incorpora al cos tècnic de l’Escoleta de Futfem de la Fundació, que es durà a terme els diumenges al matí a partir del proper mes de setembre.

Deja una respuesta