En este momento estás viendo L’Escoleta de Futfem de la Fundació comença a caminar

L’Escoleta de Futfem de la Fundació comença a caminar

La primera sessió de treball de l’Escoleta de Futbol Femení de la Fundació Futbol Base Reus es va dur a terme ahir diumenge en el Camp de gespa natural Annex a l’Estadi Municipal de Reus. L’entrenament, que va comptar amb la presència d’unes quinze jugadores d’entre 6 i 12 anys, està dirigit per a les nenes que volen començar a practicar el futbol o que desitgin perfeccionar les seves capacitats tècniques i tàctiques.

Des de la Fundació Futbol Base Reus s’impulsa aquesta temporada  l’Escoleta de futbol dins de l’estructura de futbol base femení, sota la coordinació i supervisió directa del responsable del futfem, Roger Juncosa, que assumeix aquesta tasca amb l’objectiu de potenciar i ajudar a una millor formació de les jugadores més joves des dels seus inicis, amb l’objectiu que puguin disposar dels recursos i l’ajuda necessaris.

La Fundació amplia així l’estructura del futbol femení roig-i-negre i permet donar continuïtat a la formació de les futbolistes des d’un inici, emprant la mateixa metodologia i fonaments durant el seu desenvolupament.

Imatges: Rafa Gisbert

Deja una respuesta