En este momento estás viendo PRÈVIA REDDIS | El Reddis serà equip de Primera Catalana si guanya avui a l’Estadi

PRÈVIA REDDIS | El Reddis serà equip de Primera Catalana si guanya avui a l’Estadi

Després de la victòria dels de Marc Carrasco a Tortosa la setmana passada (1-3), i de la derrota d’ahir dels tortosins a Cambrils (3-1), l’equip es troba a tan sols tres punts d’assolir l’ascens a la Primera Catalana. Els reusencs, immersos en una dinàmica enormement positiva,acumulen ja una ratxa de quatre victòries consecutives i tan sols no han sumat de tres en un partit en tot el play-off, precisament un empat al camp de la Canonja, el rival d’aquesta jornada.

Avui a les 17 h, a l’Estadi Municipal de Reus, els roigs-i-negres necessitaran el suport de l’afició per buscar uns tres punts que significarien pujar a Primera davant el sempre difícil C.F. Canonja. Els del Tarragonès són l’únic equip que els reusencs no han pogut vèncer aquesta temporada i el balanç en els partits disputats entre ambdós conjunts és de dues victòries i un empat favorables als canongins. La consecució de l’ascens avui a l’Estadi, per tant, no serà gens fàcil i requerirà el màxim nivell de tot l’equip. Així i tot, en aquest play-off, els de Reus encara no saben el que és no guanyar quan disputen un partit a casa.

Deja una respuesta