En este momento estás viendo CRÒNICA JUVENIL | Derrota cruel del Juvenil davant el Figueres (1-2)

CRÒNICA JUVENIL | Derrota cruel del Juvenil davant el Figueres (1-2)

Els de Mía Guasch van encaixar l’1 a 2 definitiu en l’última jugada del partit

Tot i la derrota, els reusencs continuen a tan sols dos punts de la salvació a falta de tres jornades per disputar-se. Cal dir, però, que el d’aquest dissabte va estar un cop duríssim per les aspiracions roig-i-negres, sobretot després de caure en l’última jugada del partit havent gosat d’oportunitats per guanyar. Amb aquest resultat, l’equip baixa fins a la catorzena posició de la Lliga Nacional Juvenil, empatant a 33 punts amb el Sants i quedant-se dos per darrere de l’Olot, que marca la permanència.

El partit va començar i en els primers instants cap equip acabava de fer-se clarament amb la possessió de la pilota. Això sí, el Figueres generava ocasions de perill amb facilitat i, als primers minuts, va marcar un gol a pilota aturada que va ser anul·lat per una falta en atac. Lluny de frustrar-se, els figuerencs van fer un pas endavant,apoderant-se del domini de la pilota i aconseguint generarocasions a través de bones jugades que culminaven amb perilloses centrades laterals. 

Al minut 22, finalment, els de l’Alt Empordà trobaven premi a la insistència i després d’una gran triangulació per banda dreta, Joan Casabó rematava sol al segon pal per fer el primer, 0 a 1. Després del gol, però, els visitants van abaixar una mica la intensitat i, abans d’arribar el descans, els roigs-i-negres van tindre la seva en un córner que rematava Raúl Melo. Cal mencionar que la marca individual del Figueres per aturar el central reusenc en les jugades de pilota aturada va rondar el límit del reglament.L’àrbitre, però, no va considerar que existís falta en cap moment.

A la represa, igual que va succeir al camp del Gimnàstic Manresa, el Reus va sortir amb un plantejament més ofensiu que els va permetre generar més ocasions de perill. I al minut 65, el pas endavant ganxet es va veure recompensat quan un xut llunyà de Sergi Vega, tocava a les mans d’un central del Figueres perquè l’àrbitre xiulés penal. Un penal executat per Jonathan Heredia que el porter va aturar, això sí, el rebot va caure de nou al capità perquè aquest posés la pilota al fons de les xarxes i fes l’1 a 1

Després del gol de l’empat, ambdós equips van comptar amb ocasions immillorables per guanyar el partit. En els locals, dues claríssimes: una boníssima centrada de Llorenç Sendròs que Lluís Vilanova enviava fora per poc i un mà a mà del mateix Llorenç que va aturar el porter. Poc abans d’aquestes oportunitats, el figuerenc Pol Badenas va perdonar a porteria buida quan ja havia regatejat a Jordi Roca. El mateix Pol Badenas, però, va tenir l’oportunitat de redimir-se i en l’última jugada del partit va decantar el marcador pel Figueres, aprofitant una pentinada de Khalid Noureddine quan els locals buscaven el gol de la victòria. El partit, per tant, acabava amb una derrota per 1 a 2 que, després de disputar una gran segona meitat, els de MíaGuasch no van merèixer.

Fundació Futbol Base Reus:  Jordi Roca, Xavier Borges, Llorenç Sendrós, Pau Nel-lo, Raúl Melo, Sergi Roca, Sergi Vega, Daniel Carmona, Sergi Folch, Maikel Jiménez i Jonathan Heredia (Marc Tardiu, Rubén Martínez, Ricard Álvarez, Thiago Carmona, Marc Cano, Roger Coll i Lluís Vilanova)

U.E. Figueres: Eloy Amoedo, Pau Salva, Cristian Municoy, Oriol Martín, Alexandru Rusu, Pau Cornellà, Joan Casabó, Oriol Argeles, Khalid Noureddine, Marco Gordon i Ot Agne (Marc Marí, Florian Padros, GaldezOronoz, Víctor Torres, Pol Badenas, Gerard Aguiló, Yassir El Hadeg)

Gols: Jonathan Heredia (66’) / Joan Casabó (22’) i Pol Badenas (89’)

Targetes: Pau Cornellà (44’), Oriol Argeles (65’) i Khalid Noureddine (89’)

Deja una respuesta