En este momento estás viendo PRÈVIA REDDIS | El Reddis inicia la segona volta del play-off al camp d’un Tortosa en plena dinàmica positiva

PRÈVIA REDDIS | El Reddis inicia la segona volta del play-off al camp d’un Tortosa en plena dinàmica positiva

Després de la victòria del cap de setmana passat a l’Ampolla, l’equip prepara l’inici de la tornada de la fase final com a líder en solitari amb 13 punts, tres més que el segon classificat, el Cambrils. Els de Reus donen així final a una primera volta gairebé perfecta, on han aconseguit quatre victòries i un empat, que els permet somiar amb l’ascens a la Primera Catalana. Això sí, els de Marc Carrasco són conscients de la dificultat dels partits que tenen per davant, com les complicades visites als camps de Tortosa i Cambrils, els dos principals rivals en la lluita per l’ascens.  

Aquest diumenge a les 19 h, a l’Estadi Municipal Josep Otero de Tortosa, el Reddis buscarà la quarta victòria consecutiva davant un Tortosa que, si guanya, se situaria a tan sols un punt dels reusencs. A més, els tortosins acumulen tres victòries consecutives i, des del canvi d’entrenador, practiquen un joc diferent respecte el partit de la primera volta, on els roigs-i-negres es van imposar amb un contundent 5 a 1 a l’Estadi Municipal de Reus. El duel d’aquesta setmana, per tant, no es preveu gens fàcil per un Reddis que, si aconsegueix la victòria, posaria set punts de distància amb la zona de no-ascens a falta de tan sols quatre jornades per disputar-se.

Deja una respuesta