En este momento estás viendo La Fundació Futbol Base Reus i Electium signen un acord per patrocinar els equips de Futbol 7

La Fundació Futbol Base Reus i Electium signen un acord per patrocinar els equips de Futbol 7

La Fundació Futbol Base Reus i Electium han signat l’acord de patrocini de l’empresa amb l’entitat roig-i-negra per a la present temporada 2019/20, en un acte celebrat al Camp Annex a l’Estadi Municipal de Reus i que ha comptat amb la presència de Cristian Gimeno, director d’Electium, i Xavier Castro, president de la Fundació.

Per Gimeno «és un plaer col·laborar amb la Fundació per garantir que el futbol base del Reus tingui garantit el seu futur». Per la seva banda, Xavi Castro, ha recordat que la Fundació «va néixer per garantir la continuïtat del futbol base masculí, femení i Genuine i un dels objectius és buscar companys de viatge que ens ajudin en aquest camí».

L’acord és per aquesta temporada, prorrogable anualment. En aquest sentit, Cristian Gimeno ha dit que espera que la col·laboració «sigui per molts anys».

Deja una respuesta