En este momento estás viendo Victòria del Reus a El Vendrell (1-6)

Victòria del Reus a El Vendrell (1-6)

El Reus Femení va aconseguir ahir la primera de les dues victòries que necessita per assolir el campionat i el consegüent ascens a la Primera Catalana.

El triomf davant l’EFB Vendrell, el catorzè consecutiu, va començar amb les del Baix Penedès ben posicionades en defensa i pressionant la sortida de pilota del Reus. Fruit d’aquesta pressió les vendrellenques es van avançar en el minut 11 després que Elisabet Aleu aprofités un mal control de Gemma Rius a l’hora de blocar una centrada.
L’equip roig-i-negre va reaccionar i es va avançar abans del descans gràcies a dos gols d’Irati Lazkano i un de Carla Vázquez.

A la represa les reusenques van arrodonir la golejada amb tres gols més. Marina Ramos, Elsa Doncel i Paula Catalán van fer pujar el definitiu 1 a 6 que permetia a les de Marc Mestres tornar cap a Reus amb els 3 punts.

Amb aquesta victòria la Fundació es manté en primera posició amb 61 punts, a només 3 d’assolir l’objectiu que es va marcar a l’inici de temporada: l’ascens a Primera Catalana. El primer ‘match ball’ es jugarà el pròxim diumenge a l’Estadi Municipal en el derbi contra el Nàstic, quart classificat amb 44 punts després d’empatar (1-1) amb el Tarraco.

Deja una respuesta