En este momento estás viendo CRÒNICA JUVENIL | El Juvenil no passa de l’empat davant el Sants (1-1)

CRÒNICA JUVENIL | El Juvenil no passa de l’empat davant el Sants (1-1)

Els de Mía Guasch van igualar un 1 a 0 en contra aconseguint un empat que no acaba de servir a cap dels dos equips.

Els roigs-i-negres van obtenir aquest diumenge un punt al camp del Sants que els treu momentàniament de la zona de descens. L’equip, però, necessita començar a sumar de tres davant els rivals de la part baixa de la taula, que ho lluiten tot per reenganxar-se a la lluita per la permanència.

Des de l’inici del partit el Sants va plantejar un bloc baix,buscant treure rèdit a les jugades a pilota parada gràcies ala gran envergadura dels seus jugadors. El ritme de partitera molt alt i els reusencs van aconseguir fer-se amb el domini de la pilota, tot i que sense poder transformar-ho en cap ocasió de perill en tota la primera part. Els barcelonins, en canvi, van estar a punt d’avançar-se al marcador amb un xut de fora de l’àrea que va estavellar-se al pal.

A la represa es va obrir molt més el joc i ambdós equips intercanviaven atacs de forma constant, tot i que el gol es resistia. Ja a l’equador de la segona meitat, però, en un sac de banda servit al cor de l’àrea i després d’un embolic, Joaquín Ignacio Fedele posava el peu per fer l’1 a favorable al Sants. L’equip de Mía Guasch va saber reaccionar al gol i va continuar jugant amb criteri i personalitat fins que, al minut 75, Marc Cano posava l’1 a 1 al marcador. 

Després de l’empat el partit continuava trepidant, el resultat no servia a cap dels dos equips i el joc es va transformar en una constant d’anades i tornades que donaven lloc a ocasions clares per les dues bandes. El Sants tornava a topar-se amb el pal i Sergi Folch disposava de dos mà a mà pels reusencs que no podia transformar. Tot i que el gol de la victòria podria haver caigut cap a qualsevol dels dos costats, el marcador no es va tornar a moure i el resultat definitiu va ser d’1 a 1.

Amb aquest empat el Juvenil avança a la dotzena posició de la Lliga Nacional Juvenil amb els mateixos 31 punts que el C.E. Manresa, que marca la zona de descens.

U.E. Sants: Alex García, Natan Silva, Joaquín Ignacio Fedele, Alex Cirre, Joan Rovira, Ivan Miñano, Victor Villote, Pol Vila, Lucas Escayola, Xavier Almansa i Unai Ramos (Miguel Mata, Iverson Guante, Oussama Chlih, Djiby Dembele, Sergi Lasota, Jonaiker Arrieta, Erik Roig)

Fundació Futbol Base Reus: Jordi Roca, Llorenç Sendrós, Sergi Roca, Raúl Melo, Pau Nel-lo, Daniel Rodrigo, Lluís Vilanova, Sergi Vega, Sergi Folch, MaikelJiménez i Jonathan Heredia (Xavier Borges, Rubén Martínez, Ricard Álvarez, Thiago Catania, Marc Cano, Roger Coll, Xavier Sabater)

Gols: Joaquín Ignacio Fedele (62’) / Marc Cano (75’)

Targetes: Joaquín Ignacio Fedele (12’), Unai Ramos (42’), Alex Cirre (67’) i Lucas Escayola (70’) / Lluís Vilanova (34’), Sergi Folch (54’) i Raúl Melo (70’)

Deja una respuesta