En este momento estás viendo REUS GENUINE | Finalitza la primera fase de la Liga Genuine a Las Palmas

REUS GENUINE | Finalitza la primera fase de la Liga Genuine a Las Palmas

El Reus Genuine, que ha participat en la Primera Fase de LaLiga Genuine Santander celebrada a la Ciutat Esportiva de la UD Las Palmas, ha gaudit d’un cap de setmana espectacular. El divendres va participar amb la resta d’equips en l’acte d’obertura i durant tot el dissabte i el matí del diumenge ha disputat tres partits davant Deportivo de la Coruña, Vila-real i Granada.

Esforç, companyonia, convivència i, sobretot, molta il·lusió han estat les protagonistes al llarg d’aquesta primera fase on gran part dels equips van comptar amb el suport incondicional de les seves respectives aficions. 

Després de la finalització de les trobades disputades ahir diumenge, tots els equips van rebre una medalla commemorativa per la seva participació en l’anomenada “Millor Lliga del Món”. Els jugadors i el cos tècnic del Reus Genuine, integrat per Jordi Tobías i Julián Tobías, van arribar aquesta matinada a l’Estadi Municipal i ja es preparen per al seu pròxim compromís: el I Torneig Inclusiu Marc Bartra, que es disputarà a Vilafranca del Penedès diumenge vinent.

Deja una respuesta