En este momento estás viendo Tornada als entrenaments el dilluns 23 de novembre

Tornada als entrenaments el dilluns 23 de novembre

En funció del Pla d’obertura progressiva d’activitats emès aquest dijous pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i havent rebut la confirmació de reobertura de les instal·lacions esportives per part de Reus Esport i LLeure, confirmem que, a partir del dilluns 23 de novembre, tots els equips de Futbol 7, Futbol 11 i Futfem tornen als entrenaments de forma presencial.

Atès que el tancament de les instal·lacions ha estat fixat a les 21:45 hores, es mantindran els mateixos horaris que hi havia abans del passat 30 d’octubre. Qualsevol canvi en el calendari d’entrenaments serà comunicat a les famílies per part dels coordinadors d’etapa pels canals habituals de què disposa cada equip.

En referència al confinament perimetral municipal de divendres que resta vigent en el TRAM1 de l’esmentat Pla d’obertura progressiva, tan aviat com es confirmi com a excepció i causa justificada el desplaçament des de municipis no limítrofes per a la pràctica esportiva federada, ho farem saber també a les famílies dels jugadors/es.

Des de la Fundació recomanem que, a més de portar el Certificat Autoresponsable de mobilitat, s’adjunti la llicència federativa disponible al Portal del Federat de la FCF. Cal signar també periòdicament la corresponent Declaració responsable COVID19 a través del Portal del Federat  (a l’apartat “Reconeixement”).

Entenem que, per preservar la salut i el benestar dels nostres jugadors i jugadores, així com de tècnics i treballadors/es, és aconsellable aplicar totes les mesures necessàries en matèria de salut pública recomanades per les institucions oficials.

Deja una respuesta