En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus juga diumenge a casa del líder

PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus juga diumenge a casa del líder

Després de la treballada victòria de diumenge passat contra el Vilanova, on les de Marc Mestres van imposar-se per un ajustat 2 a 1, aquest cap de setmana el Reus Femení s’enfrontarà al Morell, primer a la classificació i únic rival que s’ha emportat els 3 punts de l’Estadi Municipal aquesta temporada. 

Diumenge a les 18:00 hores, el conjunt roig-i-negre està obligat a buscar la victòria a domicili davant d’un Morell que en té prou amb puntuar per mantenir el liderat del grup, però que, per l’ADN atacant que ha demostrat al llarg de la temporada i pel sol fet de jugar a casa davant la seva afició, de ben segur que no sortirà a la gespa amb un plantejament conservador. L’anada va acabar 0 a 2 a favor de les blaves, amb dos dianes de Nil Colmenar, davant d’un Reus que va tenir les seves oportunitats més clares en el tram final de partit.

Deja una respuesta