En este momento estás viendo Entrenaments Nadal 2020

Entrenaments Nadal 2020

En funció de les Mesures restrictives anunciades el passat divendres pel Govern de la Generalitat de Catalunya i havent rebut la confirmació d’accés a les instal·lacions esportives per part de Reus Esport i LLeure, informem que, a partir del dilluns 21 de desembre i fins al dia 11 de gener tots els jugadors/es de Futbol 7, Futbol 11 i Futfem que tinguin la possibilitat d’assistir als entrenaments programats, podran fer-ho de forma voluntària.

Atès que les instal·lacions es mantindran obertes amb els mateixos horaris que hi havia fins ara, l’entitat ha considerat important donar continuïtat a l’aprenentatge i preparació dels nostres equips, mantenint sempre el respecte envers les restriccions i recomanacions del Departament de Salut. El calendari dels entrenaments serà comunicat a les famílies per part dels coordinadors d’etapa pels canals habituals de què disposa cada equip.

A tots aquells jugadors/es que, a causa del confinament perimetral, no puguin assistir als entrenaments de forma presencial, se’ls facilitarà una pauta per realitzar sessions de manteniment individuals.

Entenem que aquesta és la millor manera per a seguir formant els nostres equips de cara a la reactivació de les competicions prevista.

Deja una respuesta