En este momento estás viendo PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil buscarà allargar la bona dinàmica en la visita al Jabac i Terrassa

PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil buscarà allargar la bona dinàmica en la visita al Jabac i Terrassa

A falta de vuit jornades per disputar-se, l’equip dirigit per Mía Guasch se situa a l’onzena posició de la Lliga Nacional Juvenil després d’un espectacular mes de març,on ha sumat 7 dels 9 punts en joc. Els roigs-i-negres es troben en el millor moment pel que fa a resultats de la temporada i a banda del gran rendiment de tota la plantilla, cal destacar l’excel·lent estat de forma dels davanters Sergi Vega i Sergi Folch, encarregats de transformar els sis últims gols del Reus. 

Aquest dissabte a les 16:15 h, l’equip buscarà la tercera victòria consecutiva del mes a Can Jofresa, el camp del Jabac i Terrassa. Els terrassencs ocupen la quinzena posició a la taula classificatòria i compten amb 23 punts, 7 menys que la Fundació Futbol Base Reus. Els del Vallès Occidental, però, poden reenganxar-se a la lluita per la salvació i ho deixaran tot i més per aconseguir la victòria. A l’anada, el resultat va ser un 1 a 0 favorable al Juvenil gràcies a un solitari gol de Sergi Vega.

Deja una respuesta