En este momento estás viendo Pau Segura continua al capdavant del Juvenil Femení

Pau Segura continua al capdavant del Juvenil Femení

Pau Segura, que a mitja temporada es va fer càrrec de la banqueta del Juvenil Femení roig-i-negre, continuarà el curs vinent com a màxim responsable del seu cos tècnic. Segura es mantindrà com primer entrenador després d’aconseguir la permanència, superant un moment de màxima complexitat per a l’equip.

Pau Segura té el Grau Superior d’Esports, especialitat en futbol i entrenador de futbol de nivell III. Va arribar a la Fundació la temporada passada, on va exercir com a entrenador del Cadet Femení. La seva trajectòria com a tècnic s’inicia a Tecnifutbol, on va ser entrenador, coordinador metodològic, organitzador de cursos i masterclass internacional. A més, ha exercit com a entrenador a la FCB Escola i seleccionador de Tarragona a la FCF.

Deja una respuesta