En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus visita diumenge el camp de la Rapitenca

PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus visita diumenge el camp de la Rapitenca

Després d’una jornada en què el primer equip femení ha descansat, el conjunt dirigit per Marc Mestres vol reprendre la competició amb una victòria davant la Rapitenca. Aquest resultat permetria a les roig-i-negres mantenir el seu pols particular amb el CD Morell, que ha recuperat el liderat després de jugar els partits ajornats davant Vilanova i Vendrell.

Diumenge a les 12:00 h, el Reus Femení sortirà a buscarels tres punts a l’Estadi Municipal de La Devesa davant d’una Rapitenca que ocupa la setena posició de la taula ique mirarà de refer-se dels darrers resultats negatius,després d’enllaçar dues derrotes i un empat.  A l’anada, el partit va acabar 5 a 2 a favor de les reusenques, amb gols de Paula Catalán, Irati Lazkano (2), Esther de Manuel i Gemma Salvat, en un encontre condicionat per l’expulsió de la portera local, Gemma Rius, en el minut 25 de la primera part.

Deja una respuesta