En este momento estás viendo CRÒNICA REDDIS | Campions de la primera fasedesprés de la victòria a Vila-Seca (0-3)

CRÒNICA REDDIS | Campions de la primera fasedesprés de la victòria a Vila-Seca (0-3)

El conjunt dirigit per Marc Carrasco assegura la primera plaça del Subgrup 8A de la Segona Catalana a falta d’una jornada per disputar-se.

Els reusencs volien certificar el campionat a Vila-Seca i ho van demostrar des del primer minut buscant generar ocasions a través de la possessió de la pilota. Aquestes no es feien esperar, i al minut 8, el Reddis avisava amb un xut llunyà que sortia fregant el pal esquerre de la porteria dels del Tarragonès. Poc després, una gran pilota a l’esquena de la defensa local acabava amb un xut creuat d’Enric Cubells que per poc no es convertia en el primer. 

Els de Reus, amb el domini de l’esfèrica, generaven perill amb pilotes profundes a l’esquena dels laterals del C.F. Vilaseca, i al minut 19, Enric Cubells aprofitava una d’aquestes pilotes per servir una gran centrada al cor de l’àrea, que, Aleix Llobet controlava a la perfecció per desfer-se del porter i rematar a porta buida, 0 a 1. Segons després, Adrián Jiménez provava de fer el segon pels roigs-i-negres, però el porter vila-secà ho evitava amb una bona aturada.

Les ocasions només les posaven els visitants, i en un córner servit per ‘Cholo’ al minut 29, Òscar Morell feia el 0 a 2 amb un bon remat. Poc abans del descans, després d’una altra gran jugada entre ‘Cholo’ i Enric Cubells per banda dreta, Aleix Llobet va estar a punt de fer el seu segon gol de la nit. La pilota, però, marxava a l’esquerra de la porteria local.

A la represa, els de Marc Carrasco van sortir a tancar el partit. En la primera jugada de la segona part, ‘Cholo’aprofitava una bola elevada per, després d’un gran control orientat amb el pit, finalitzar al primer pal fent impossible l’estirada del porter, 0 a 3.  

Després del tercer gol, el partit es va travar i, tot i mantenir el control del joc, els reusencs no van disposar de gaires més ocasions. Prop del final, els de Vila-Seca van comptar amb dues oportunitats clares per fer gol: un possible penal del porter reusenc que el col·legiat no va xiular i un xut des de l’interior de l’àrea que sortia desviat. 

Per tant, després d’un partit molt seriós, el resultat és de 0 a 3 favorable al Reddis, que aconsegueix així el campionatdel Subrgrup 8A de la Segona Catalana. 

C.F. Vilaseca: Antoni Florentin, Pau Eguiluz, Sergi Zurita, Pau Miró, Jose Alejandro Barboza, Néstor Martínez, Sergi Yago Aragón, Raúl Martín, David Cano i Éric Van Middelkoop (Andrés Michel Tea, Juan Madero, Mario Díaz, David Ramírez, Álvaro Ibarburen)

C.F. Reddis: Alejandro Ródenas, Enric Cubells, Òscar Morell, Alejandro Fernàndez, Raúl García, Hugo Moreno, Alexis Joel Chiribao ‘Cholo’, Nicolás Díaz, Adrián Jiménez, Uri Benito i Aleix Llobet (Eudald Brull, Mohamed, Josep González, Adrià Suárez, Unai Borrero, Marc Blasi)

Gols: Aleix Llobet (19’), Òscar Morell (29’) i Alexis Joel Chiribao ‘Cholo’ (46’)

Targetes: Raúl Martín (13’), Andrés Michel Tea (45’), Pau Eguiluz (62’), Álvaro Ibarburen (62’), Pau Miró (68’), Jose Alejandro Barboza (68’), David Cano (68’) i Éric Van Middelkoop (73’) / Alejandro Ródenas (13’), Nicolás Díaz (62’) i Alejandro Fernández (89’)

Deja una respuesta