En este momento estás viendo CRÒNICA REDDIS |  Victòria amb gust de Primera Catalana (1-3)

CRÒNICA REDDIS | Victòria amb gust de Primera Catalana (1-3)

Els de Marc Carrasco aconsegueixen el seu quart triomf consecutiu davant un Tortosa que va començar guanyant

L’equip, que encara no coneix la derrota en aquest play-off, continua una setmana més com a líder en solitari de la fase d’ascens. Després de vèncer al tercer classificat, i amb l’empat que s’ha produït aquesta jornada entre Cambrils i Ampolla, els reusencs ja treuen cinc i set punts als seus principals perseguidors. És a dir, es troben més a prop que mai d’aconseguir l’objectiu marcat a principi de temporada, i és que, si el Tortosa empata o perd contra el Cambrils la setmana vinent, i el Reddis aconsegueix els tres punts a casa davant la Canonja, serienmatemàticament equip de la Primera Catalana. 

Per assolir aquests tres punts, però, els roigs-i-negres van suar de valent, i és que, en els primers minuts de partit, Keonwoo Kim avançava als tortosins al marcador amb una molt bona vaselina, que passava per damunt d’Alejandro Rodenas sense que aquest pogués fer res.Començar perdent no és una situació massa familiar pels reusencs aquesta temporada, així i tot, van saber resistir, i prop abans del descans, van igualar el matx amb una gran jugada d’equip culminada pel killer Erik González.

A la represa, els de Marc Carrasco van sortir en cerca de la victòria i, al minut 65, Xavi Jaime posava l’1 a 2 després de rematar al segon pal una centrada d’Adrián Jiménez des de la banda dreta. Cal destacar el paper d’un Xavi Jaime que, tot i  ser un jugador clau des de la seva arribada al club, en les últimes tres jornades ha fet un pas endavant pel que fa a la producció golejadora: aportant dos gols i quatre assistències en els duels contra Cambrils, Ampolla i Tortosa, unes xifres excel·lents per un migcampista. 

Tornant al partit, el Reddis no va conformar-se amb el segon gol i, al tram final, en una gran definició a l’interior de l’àrea gran, Jordi Estivill posava l’1 a 3 definitiu que donava uns tres punts clau als roigs-i-negres.

C.D. Tortosa: David Rojas, Sergio Galera, Manuel Bigongiari, Josep de la Torre, Sergio Durán, Iván Martínez, Marc Fabregat, Aleix Salvador, Roger Escribà, Keonwoo Kim i Jose Antonio Vélez (Lluís Fabregat, Joel Marigot, Xavier Margalef, Guillem Navarro, Roger Garcia, Jonghun Lee, Yassine Boulayd)

C.F. Reddis: Alejandro Rodenas, Aleix Llobet, Jordi Estivill, Alejandro Fernández, Raúl García, Jorge Granado, Xavi Jaime, Nico Díaz, Erik González, UriBenito i Adrián Jiménez (Enric Cubells, Eudald Brull, Marc Blasi, Hugo Moreno, Adrià Suárez, Josep Ramón Sardà, ‘Cholo’)

Gols: Keonwoo Kim (16’) / Erik González (32’), Xavi Jaime (65’) i Jordi Estivill (81’)

Targetes: Yassine Boulayd (79’) i Sergio Galera (89’) / Nico Díaz (8’), Raúl García (80’), Xavi Jaime (87’), Hugo Moreno (89’) i ‘Cholo’ (89’) 

Deja una respuesta