En este momento estás viendo El Juvenil guanya amb solvència al Mataró (3-1)

El Juvenil guanya amb solvència al Mataró (3-1)

Els de Mia Guasch agafen aire i sumen la segona victòria consecutiva 

La lluita per la permanència al Grup 7 de la Lliga Nacional Juvenil no pot estar més ajustada. Els roig-i-negres, que estaven situats a la tretzena posició abans d’aquesta jornada, sabien de la importància d’aconseguir la victòria en el partit contra el seu immediat perseguidor a la classificació, el C.E. Mataró. 

Ambos equips van fer notar les ganes d’emportar-se els tres punts, i és que des de bon principi, el ritme de joc va ser molt alt, provocant imprecisions en un equip i l’altre. Les ocasions, però, no es van fer esperar pels reusencs, al minut 5, Jonathan Heredia picava una falta que s’estavellava contra el travesser. Uns minuts després, concretament al 24, Pau Nel·lo rematava un córner al fons de la xarxa per posar l’1 a 0 al marcador.

Els de Mataró van reaccionar al gol amb bones jugades, sobretot a través d’en Dawda, el seu extrem dret, tot i que, gràcies a la bona col·locació dels de Reus, els mataronins no van ser capaços de generar situacions reals de perill. El roig-i-negres, en canvi, van saber materialitzar les seves ocasions, al minut 39, Sergi Folch queia dins de l’àrea després d’un bon control orientat i l’àrbitre xiulava penal. Un penal que ell mateix va transformar enganyant al porter i posant el 2 a 0 al marcador.

El segon temps no va ser gaire diferent del primer i els petits detalls van marcar la diferència. Només iniciar-se, al minut 52, Jonathan Heredia posava el tercer pels reusencs després d’una magnífica jugada de Sergi Folch, que va anar superant rivals en una conducció magnífica des del mig del camp per acabar assistint amb una passada de la mort.

Després del 3 a 0, els de Mataró van quedar tocats i els roig-i-negres van disposar de diverses ocasions per fer algun gol més. Lluís Vilanova, en un gran contracop, després d’una bona retallada, xutava i la pilota s’estavellava al travesser, botava a la línia i sortia fora de la porteria, caient-li al Sergi Folch que feia el quart de la tarda. El gol, però, va quedar anul·lat per un dubtós fora de joc del Sergi després d’uns segons d’incertesa en què els de Mia Guasch ja ho havien celebrat. Així i tot, els locals continuaven protagonitzant les ocasions i, al minut 70, en Lluís Vilanova tornava a provar-ho a la contra i marcava superant el porter amb una bona definició, el gol, però, també quedava anul·lat per fora de joc, aquest cop, més clar.

Ja a les acaballes del partit, el Mataró va buscar el gol de l’honor i el va aconseguir amb una semi-vaselina de Pepe al minut 89, posant el 3 a 1 definitiu al marcador en un malentès de la defensa reusenca.

Tot i el gol, el nivell defensiu de l’equip durant el partit va ser excel·lent, destacant l’autoritat dels centrals als duels individuals i les bones intervencions del porter Jordi Roca.

Amb aquesta victòria, els de Mia Guasch se situen desens a la classificació a 3 punts de la vuitena plaça. El Mataró, després de la derrota, ha caigut a la quinzena posició a la taula classificatòria. El pròxim partit del Juvenil serà diumenge, al camp del Cornellà. 

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil’: Jordi Roca, Xavier Borges, Llorenç Sendrós, Pau Nel·lo, Raúl Melo, Ferran Calatayud, Lluis Vilanova, Thiago Catania, Sergi Folch, Maikel Jiménez i Jonathan Heredia (Ricard Álvarez, Biel Cantera, Sergi Roca, Daniel Rodrigo, Marc Cano, Sergi Vega)

Escola Futbol C.E. Mataró: Domingo Villar, Martí Pratdepadua, Sergi Vea, Arnau Roman, Marc Pellicer, Daouda Bamma, Dawda, Miguel Angel Garcia, Dauda Camara, Oscar Gironès i Erik Diaz (Iván López, Sergio Campos, Pepe, Pau Sánchez, Lluc Salas, Alejandro Rodríguez, Alex Rodríguez)

Gols: Pau Nel·lo (24’), Sergi Folch (39’ P) i Jonathan Heredia (54’) / Pepe (87’)

Targetes: Ferran Calatayud (40’), Ricard Alvarez (49’), Llorenç Sendrós (83’), Raúl Melo (89’) / Sergi Vea (4’) i Oscar Gironès (30’)

Deja una respuesta