En este momento estás viendo El Juvenil Preferent torna a la competició aquest dissabte

El Juvenil Preferent torna a la competició aquest dissabte

Després de quatre mesos d’aturada, els roig-i-negre jugaran el seu segon partit de la temporada en una lliga atípica

El Juvenil Preferent disputarà la segona jornada de lliga demà a les 15.30 h. El partit es jugarà a l’Estadi Municipal de Reus, on el conjunt roig-i-negre s’enfrontarà a la Unió Esportiva Rapitenca.

A causa de la gran aturada provocada per la crisi de la covid-19, la lliga ha passat a un format atípic, ja que només es disputaran 15 jornades. És a dir, només es jugarà la primera volta. Tot i aquests mesos sense competició, cal recordar que es va poder disputar la primera jornada a principis d’octubre del 2020.

El Juvenil de la Fundació Futbol Base Reus va caure 2-1 al camp de l’Atlètic Segre, amb gol de Llorenç Sendrós per part dels reusencs. Per la seva banda, la UE Rapitenca també va perdre el primer partit (1-3) davant el Marianao Poblet. Ambdós conjunts buscaran la primera victòria de la temporada 2020/21.


«La sensació de tornar a competir és vida»

L’entrenador roig-i-negre, Marc Carrasco, ha confessat que tant per ell com pels jugadors, poder competir de nou «és vida». Ha explicat que és una sensació molt agradable, però que a la vegada són conscients de la gran responsabilitat que comporta la tornada als terrenys de joc, ja que han de «garantir que la pràctica de l’esport sigui la més segura possible».

Marc Carrasco donant indicacions durant un partit a l’Estadi Municipal

«És un equip que creu molt en el joc associatiu i que està ben estructurat defensivament i ofensivament», ha comentat l’entrenador sobre el rival d’aquest dissabte. A més, ha apuntat que durant la preparació d’aquestes últimes setmanes, han volgut reforçar molt l’aspecte mental i psicològic dels jugadors. El cos tècnic creu que serà un factor clau per guanyar partits en una lliga tan comprimida i que «no et dóna possibilitat, pràcticament, a errors».

Tot i que es tracta d’una temporada estranya, l’equip afronta la competició amb ambició. «És una oportunitat per reinventar-nos i seguir creixent, que és un dels nostres objectius», ha conclòs Carrasco.

Deja una respuesta