En este momento estás viendo Primera sessió de dinàmica de posicions

Primera sessió de dinàmica de posicions

La Fundació Futbol Base Reus ha iniciat avui la primera d’una sèrie de sessions específiques per a seguir fomentant l’aprenentatge dels jugadors i jugadores dels diferents equips.

Aquesta nova dinàmica, basada en diferents sessions específiques orientades a les responsabilitats posicionals, es durà a terme amb la presencia de tots els jugadors i jugadores de F11 que, generalment, ocupen la posició en qüestió.

Cada sessió consta d’una part teòrica amb talls de vídeo (d’equips professionals i d’equips de la FFBR) on s’expliquen les principals responsabilitats en els diferents moments del joc facilitats per l’àrea de metodologia per, a continuació, realitzar una sessió de 45 minuts on posar en pràctica els continguts exposats prèviament.

Deja una respuesta