En este momento estás viendo Recordant la figura de Josep Juncosa

Recordant la figura de Josep Juncosa

La Fundació Futbol Base Reus ha preparat un acte d’homenatge a Josep Juncosa en el 80è aniversari del seu fitxatge pel CF Reus Deportiu i coincidint amb els 40 anys del primer ascens del club a Segona B, amb el mateix Juncosa com a entrenador.

L’homenatge de la Fundació a la figura de Josep Juncosa tindrà lloc el proper 9 de juny a l’Estadi Municipal i comptarà amb la presència de familiars de l’exjugador i exentrenador roig-i-negre, així com alguns jugadors del mític equip que va assolir l’ascens l’any 1981.

L’acte, que es farà com a reconeixement per haver protagonitzat una de les etapes més importants del club, servirà també per presentar la campanya que engegarà la Fundació per preservar la memòria històrica del Reus, amb l’objectiu que aquesta estigui present en el dia a dia de les noves generacions.

Deja una respuesta