En este momento estás viendo Acord de col·laboració entre la Fundació i Return2Play

Acord de col·laboració entre la Fundació i Return2Play

La Fundació Futbol Base Reus i Return2Play han signat avui un acord de col·laboració a les oficines de l’entitat roig-i-negra. L’acte ha comptat amb la presència d’Anna Bonet (fisioterapeuta del CF Reddis) i Carlos Alles (integrant de l’àrea de rendiment i salut del futbol base), ambdós en representació de R2P, i Xavi Castro, president de la Fundació..

Return 2 Play és un centre de fisioteràpia i entrenaments que ofereix un seguiment personalitzat per a cada lesió i disciplina esportiva. La Clínica, situada a Reus, disposa de la tecnologia més avançada en el món de l’esport: diatèrmia, ecògraf, treball amb màquines inercials, etc.

Aquest acord permetrà a jugadors/es i familiars tenir diferents avantatges i un descompte del 25% sobre el preu de les sessions, tant de fisioteràpia com d’entrenament o readaptació de lesions.

Deja una respuesta