En este momento estás viendo Pablo Martínez, nou entrenador de porters de la Fundació.

Pablo Martínez, nou entrenador de porters de la Fundació.

Pablo Martinez, un vell conegut de la parròquia roig-i-negra, serà enguany el responsable de porters de la Fundació en substitució de Paco Rodri.

Pablo és graduat en CCAFE a l’INEFC de Lleida i té els títols d’entrenador UEFA A i entrenador de porters i va ser durant tres temporades entrenador de porters al juvenil i filial del CF Reus Deportiu, ajudant també a Yvan Castillo en el primer equip. Amb experiència internacional, també va ser el responsable al BIT de Xina i, mès tard, l’encarregat de les porteries del futbol base del Lleida i del seu filial.

Pablo Martinez durant la darrera edició de la Trobada de porters roig-i-negres, celebrada a l’Estadi el passat mes de maig.

Pablo Martinez comptarà amb l’ajuda d’Enric Gutiérrez, tècnic superior en esports i també entrenador UEFA a FCF i entrenador de porters FCF, UEFA i RFEF. Guti té experiència en categories Nacional, Preferent i DH, així com amb equips de 1a, 2a i 3a Divisio Catalana, internacional a França i Grècia.

Deja una respuesta