Pablo Martínez, nou entrenador de porters de la Fundació.

Pablo Martínez, nou entrenador de porters de la Fundació.

Pablo Martinez, un vell conegut de la parròquia roig-i-negra, serà enguany el responsable de porters de la Fundació en substitució de Paco Rodri.

Pablo és graduat en CCAFE a l’INEFC de Lleida i té els títols d’entrenador UEFA A i entrenador de porters i va ser durant tres temporades entrenador de porters al juvenil i filial del CF Reus Deportiu, ajudant també a Yvan Castillo en el primer equip. Amb experiència internacional, també va ser el responsable al BIT de Xina i, mès tard, l’encarregat de les porteries del futbol base del Lleida i del seu filial.

Pablo Martinez durant la darrera edició de la Trobada de porters roig-i-negres, celebrada a l’Estadi el passat mes de maig.

Pablo Martinez comptarà amb l’ajuda d’Enric Gutiérrez, tècnic superior en esports i també entrenador UEFA a FCF i entrenador de porters FCF, UEFA i RFEF. Guti té experiència en categories Nacional, Preferent i DH, així com amb equips de 1a, 2a i 3a Divisio Catalana, internacional a França i Grècia.

Deja una respuesta