Comença la pretemporada dels Cadets de Raúl Salguero i José Lucha

Avui dilluns a les 17:30 hores s’ha donat el tret de sortida de la pretemporada dels equips Cadets Divisió d’Honor i Preferent de la Fundació Futbol Base Reus.

Al capdavant de la banqueta del Cadet A repeteixen Raúl Salguero i Toni Barreda, primer i segon entrenador respectivament, incorporant-se com a assistent un vell conegut del futbol base del Reus: Nando Morillo. Pel que fa a l’staff tècnic del Cadet B, comptarà amb José Lucha, fins ara a la banqueta del Juvenil B, com a màxim responsable amb l’ajuda de Cesc Segura. Ambdós equips entrenaran al Camp Annex a l’Estadi Municipal els dilluns i dimecres, mentre que els divendres les sessions es traslladaran a la gespa del Districte V.

El primer amistós dels de Raul Salguero està previst pel dissabte 21 d’agost davant el Gavà, qui serà el seu rival a la primera jornada de lliga a finals de setembre. El Cadet B, per la seva banda, s’estrenarà el diumenge 28 davant el Terres de l’Ebre.

Deja una respuesta