En este momento estás viendo El femení de la Fundació comença la pretemporada aquest dilluns.

El femení de la Fundació comença la pretemporada aquest dilluns.

Aquest dilluns 16 d’agost l’equip amateur femení de la Fundació Futbol Base Reus començarà la seva primera temporada. Serà a Segona, la divisió més modesta, després que l’entitat roig-i-negra decidís crear un equip amateur per donar continuitat a les jugadores que finalitzen la seva etapa juvenil.

Les roig-i-negres, dirigides des de la banqueta per Marc Mestres i Marta Pifarré, arrenquen amb l’objectiu de construir un projecte que, a mig termini, pugui situar a l’equip al nivell del seu futbol base femení, un autèntic referent al territori. Per aconseguir-ho, la Fundació comptarà amb una plantilla de 20 jugadores i disputarà els seus partits com a local a l’Estadi Municipal els diumenges al migdia. A més, es treballarà de forma conjunta amb el Preferent per donar minuts a les juvenils que la direcció esportiva consideri oportú.

La pretemporada, a banda del partit de presentació previst pel proper 7 de setembre a l’Estadi davant el Juvenil del RCD Espanyol, estarà formada per tres sessions d’entrenament setmanals i set partits amistosos.

La primera cita amb el verd serà el proper 21 d’agost davant el Juvenil dirigit per Pau Segura. També està confirmat pel dia següent (diumenge 22), un partit al Camp Annex a l’Estadi davant el Cambrils Unió. La resta d’amistosos a casa són davant FC Tarraco (5 de setembre), EFB El Vendrell (12 de setembre) i CD Morell (19 de setembre), mentre que a domicili, a falta de determinar la data i horari defintius, es jugarà amb AEM Lleida (28/29 d’agost), Rapitenca (25/26 de setembre) i Manu Lanzarote (2/3 d’octubre).

Marta Pifarré i Marc Mestres

Deja una respuesta