En este momento estás viendo Comença la pretemporada del CF Reddis

Comença la pretemporada del CF Reddis

Aquest dilluns dia 2 de agost, comença la pretemporada del CF Reddis. El conjunt dirigit per Marc Carrasco entrenarà dilluns, dimarts, dijous, i divendres a les set de la tarda al camp annex de l’Estadi Municipal.

No durant tota la pretemporada s’entrenarà sobre el camp annex de gespa natural, també es realitzaran sessions sobre gespa artificial per tal d’agafar el tacte per quan es jugui fora de casa.

La pretemporada comença amb vint-i-un jugadors oficials, i algun que estarà a prova. A més, durant aquesta primera setmana també es comptarà amb la participació d’algun dels juvenils de la Fundació Futbol Base Reus.

L’equip entrenarà fort per tal que els jugadors es coneguin i s’entenguin entre ells, ja que són un conjunt nou. Es treballarà fort tant individualment com col·lectivament, per tal que es formi un equip sòlid i valent a camp contrari.

L’objectiu principal, a curt termini, és preparar el conjunt per al primer partit, que serà el 14 d’agost al Camp del Reddis, i que servirà per agafar el ritme i conèixer quins són els punts fort i els punts dèbils de l’equip.

Deja una respuesta