En este momento estás viendo Marc Mestres, primer entrenador del Femení roig-i-negre

Marc Mestres, primer entrenador del Femení roig-i-negre

L’equip liderat per Marc Mestres, apostarà pel compromís i el sentiment de pertinença per engegar un projecte de futur.

L’amateur femení roig-i-negre 2021/22 engegarà motors el dilluns 16 d’agost amb una plantilla plena de cares conegudes a la gespa i també a la banqueta. Marc Mestres, que estarà al capdavant de l’àrea tècnica com a primer entrenador, és Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Màster en Readaptació esportiva i Màster en entrenaments personals i coaching esportiu. 

El nou entrenador de l’amateur femení de la Fundació Futbol Base Reus ja va formar part amb anterioritat de l’staff tècnic del futbol formatiu del Reus. Preparador físic professional i amb més de 18 anys d’experiència a les banquetes, arriba a l’equip procedent del Santes Creus. 

Deja una respuesta