En este momento estás viendo Neix l’Escoleta de Futfem de la Fundació

Neix l’Escoleta de Futfem de la Fundació

La Fundació Futbol Base Reus amplia els seus horitzons i, a partir de la pròxima temporada 2021-22, integrarà també una Escoleta de futbol en la seva estructura de futbol base femení, sota la coordinació i supervisió directa del responsable del futfem roig-i-negre, Roger Juncosa.

Juncosa, que va ser presentat la setmana passada com a nou coordinador del futbol femení de l’entitat, assumeix aquesta tasca amb l’objectiu de «potenciar i ajudar a una millor formació de les jugadores més joves des dels seus inicis. D’aquesta manera», ha dit, «podran disposar dels recursos i l’ajuda necessaris per al seu desenvolupament esportiu».

Les sessions de treball de l’Escoleta, que es duran a terme els diumenges al matí en el Camp Annex a l’Estadi Municipal i tindran un cost de 100 €, són ideals per a totes aquelles jugadores d’entre 6 i 12 anys que vulguin començar a practicar el futbol femení o necessitin perfeccionar les seves capacitats tècniques i tàctiques.

La Fundació amplia així l’estructura del futbol femení roig-i-negre i permet també donar continuïtat a la formació de les futbolistes des d’un inici, emprant la mateixa metodologia i fonaments durant el seu desenvolupament.

Per a qualsevol informació addicional al respecte, les famílies interessades poden posar-se en contacte amb els responsables a través del telèfon 658 981 276 o per correu electrònic a info@ffutbolbasereus.cat .

Deja una respuesta