En este momento estás viendo NOU AJORNAMENT DE LES COMPETICIONS I SUSPENSIÓ D’ENTRENAMENTS

NOU AJORNAMENT DE LES COMPETICIONS I SUSPENSIÓ D’ENTRENAMENTS

Després de les mesures anunciades aquest dijous pel Govern de la Generalitat i el PROCICAT (Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya), a més de  mantenir-se la suspensió de competicions durant els propers quinze dies, s’ha acordat la prohibició de la pràctica d’entrenaments en totes les modalitats i categories de futbol base a partir d’aquest divendres 30 d’octubre. Queden anulades, per tant, totes les sessions programades per demà a la tarda.

Des de la Fundació anirem informant de qualsevol novetat que es pugui produir al respecte. Restem a la vostra disposició per tal de resoldre qualsevol dubte que se us pugui plantejar.

Deja una respuesta