En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil Femení visita al Mercantil amb la salvació a la butxaca

PRÈVIA | El Juvenil Femení visita al Mercantil amb la salvació a la butxaca

A falta de dues jornades per acabar la lliga les roig-i-negres ja han assolit l’objectiu de mantenir la categoria. Actualment, l’equip entrenat per Pau Segura es troba amb 13 punts empatat amb Sabadell i Llerona; seguit del Femení Manu Lanzarote (11), el Santa Susanna (10), La Roca Penya Blanc Blava (6) i el Mercantil (0).

De fet, aquest últim serà el rival d’aquest pròxim diumenge. El Juvenil Femení visitarà el camp del cuer a les 18:45, amb la intenció d’aconseguir tres punts més. Tot i que el Mercantil és últim a la classificació, de ben segur que es tractarà d’un partit complicat en el qual les rivals no regalaran res. Les roig-i-negres volen seguir amb la bona ratxa que van aconseguir la setmana passada guanyant al Llerona i al Manu Lanzarote, dues victòries que han donat aire i han confirmat la bona dinàmica de l’equip.

Deja una respuesta