En este momento estás viendo La jugadora de l’Alavés Emma Martín visita els equips de futfem de la Fundació

La jugadora de l’Alavés Emma Martín visita els equips de futfem de la Fundació

La jugadora de l’Alavés Femení, Emma Martín, va visitar ahir el camp Annex a l’Estadi Municipal, on va passar una estona amb les jugadores dels equips aleví, cadet i juvenil femení de la Fundació.

La migcampista de Roquetes va respondre les diverses preguntes que li van fer jugadores i cos tècnic. «Si el vostre somni és ser futbolistes, treballeu al màxim perquè tot és possible. Fa uns anys jo estava en la mateixa situació que vosaltres i ara puc dedicar-m’hi professionalment.»

La catalana està considerada una de les joves promeses del futbol femení i ja suma diverses internacionalitats. Emma Martín va arribar a la plantilla de “las Gloriosas” procedent del Cambrils i aquest mes de maig passat va segellar l’ascens a la Liga Iberdrola després de guanyar a l’Atlético de Madrid B per 0 a 2.

La Fundació li va fer entrega d’una samarreta i un obsequi amb els colors roig-i-negres. En el  nostre Facebook podeu veure més imatges de la seva visita a Reus. 

Deja una respuesta