En este momento estás viendo La Fundació engega el procediment per incloure Josep Juncosa al nomenclàtor de Reus

La Fundació engega el procediment per incloure Josep Juncosa al nomenclàtor de Reus

Dins el marc dels preparatius per l’homenatge a Josep Juncosa que es durà a terme el proper dimecres, la Fundació Futbol Base Reus ha iniciat els tràmits perquè una plaça o carrer de la ciutat porti el nom de l’ex jugador i entrenador roig-i-negre. Aquest és el primer pas perquè la petició arribi al Ple Municipal i, un cop aprovada, incorporar el nom de Juncosa al nomenclàtor de la ciutat de Reus.

L’homenatge de la Fundació a la figura de Josep Juncosa tindrà lloc el proper 9 de juny a l’Estadi Municipal i comptarà amb la presència de familiars de l’exjugador i exentrenador roig-i-negre, així com alguns jugadors del mític equip que va assolir l’ascens l’any 1981.

L’acte, que es farà com a reconeixement per haver protagonitzat una de les etapes més importants del club, servirà també per presentar la campanya que engegarà la Fundació per preservar la memòria històrica del Reus, amb l’objectiu que aquesta estigui present en el dia a dia de les noves generacions.

Deja una respuesta