En este momento estás viendo Derrota del Juvenil Femení davant la Damm (0-5)

Derrota del Juvenil Femení davant la Damm (0-5)

Les roig-i-negres van sucumbir contra la Damm, que va demostrar ser un equip fet per lluitar a la part alta de la classificació

El Juvenil Femení afrontava una nova jornada sabent que s’enfrontarien a un dels grans rivals de la lliga. Tot i això, l’equip entrenat per Pau Segura, va sortir amb ganes de demostrar que la victòria al camp del Girona no va ser casualitat. Les roig-i-negres volien encadenar dues victòries seguides per allunyar-se de les últimes posicions de la classificació, però es va topar amb la Damm, també necessitada de punts per seguir a la lluita pel títol.

El partit va començar molt de cara per a les visitants, ja que al minut 3, Desiree Gálvez va fer el 0-1. Això va suposar un cop molt dur per a les roig-i-negres, ja que la Damm és un equip molt difícil de guanyar i més si has de remuntar. De fet, el conjunt barceloní va marcar el segon al minut 22, obra de Maria Tostado. El conjunt visitant va ser superior a les reusenques, que van rebre tres gols més abans de finalitzar la primera part.

Amb el partit sentenciat, el marcador no es va moure en tota la segona part. Es tracta d’una derrota dura per al Juvenil Femení, però és clar que podia passar, donada la situació dels dos equips a la classificació. Però només es tracta d’una pedra en el camí de les roig-i-negres, que ja s’han aixecat i preparen ja la següent jornada, en la qual s’enfrontaran de nou a un gran rival, el FC Barcelona.

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil Femení’: Carlota Salomó, Marta Castellví, Emma Rosendo, Lucia Lindio, Cinta Vilarroya, Maria del Carme Cendra, Mariona Barceló, Nil Figueras, Núria Martorell, Paula Catalan i Alba Sánchez (Noa Cobos, Sara Azzouz, Claudia González, Salma Varela, Júlia Francesch, Elsa Doncel)

Damm CF: Patricia Pérez, Gisela Laynez, Blanca Garcia, Maria Tostado, Carla Alemany, Nuria Pon, Ariadna Lozano, Nerea Romero, Florencia De León, Judith Miron i Desiree Gálvez (Paula Mengual, Iona Gallés, Ariadna Losada, Vania Zurera, Berta Gras, Magdalena Mola, Lidia Rabassa)

Gols: Desiree Gálvez (3′, 39′), Maria Tostado (22′), Blanca Garcia (33′) i Nuria Pon (41′)

Deja una respuesta