En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | Les roig-i-negres tornen a la feina davant l’Òdena

PRÈVIA REUS FEMENÍ | Les roig-i-negres tornen a la feina davant l’Òdena

Després de l’aturada per vacances, aquest diumenge l’equip de Marc Mestres torna a desplaçar-se per mirar de puntuar i així mantenir-se el més amunt possible a la classificació. En aquesta ocasió el Reus visita l’Òdena, tretzè classificat, en el Municipal La Sort (18:00 hores).

Les odenenques van caure per 9 a 0 a la primera volta, en un partit atípic on només es van jugar els primers 45 minuts i en el que les visitants es van presentar amb només set jugadores disponibles.

En aquesta ocasió, les jugadores del Cadet Alba Solís i Melinda Pérez reforçaran l’equip, que no podrà comptar amb habituals com Esther Barberà, Isa Margalef o Gemma Rius per motius personals. Naiara Sorribes i Mar Dalmau seran baixes per lesió, mentre que Irati Lazkano i Aina Beltran tornen a la convocatòria després de recuperar-se a temps pel partit.

Deja una respuesta