En este momento estás viendo Edgar Badia torna a l’Estadi

Edgar Badia torna a l’Estadi

Edgar Badia, un dels protagonistes indiscutibles de la història del CF Reus Deportiu dels darrers anys, ha visitat aquesta tarda l’Estadi Municipal convidat per la Fundació Futbol Base Reus. L’exporter roig-i-negre, un dels capitans de l’equip que va aconseguir l’ascens al futbol professional fa cinc temporades, s’ha interessat per la tasca que està duent a terme la Fundació i ha aprofitat per conèixer més detalls sobre la Jornada de porters Roig-i-Negres que es celebrarà demà a la tarda a l’Estadi i en la qual participa un altre vell conegut de l’afició reusenca, Yvan Castillo. La marca de guants TWO FIVE, de la que Edgar Badia és imatge destacada i membre de l’anomenada Two Five Squad, també hi col·labora i té un paper destacat en l’esdeveniment.

Edgar Badia ha compartit una estona amb el president de l’entitat, Xavi Castro, i ha aprofitat per fer-se unes fotografies amb els jugadors dels equips del futbol base que estaven entrenant al Camp Annex.

Deja una respuesta