En este momento estás viendo El Futbol Femení i bona part del Futbol 7 comencen demà la pretemporada.

El Futbol Femení i bona part del Futbol 7 comencen demà la pretemporada.

Demà dimarts dia 20 es posarà en marxa el segon bloc d’equips que componen el futbol base roig-i-negre, amb l’excepció dels més petits de la casa (Prebenjamí i Benjamí de primer any), que ho faran la setmana vinent. El Benjamí A, juntament amb els tres equips de categoria Aleví, s’estrenaran durant la tarda en el camp Annex a l’Estadi Municipal on tècnics i jugadors duran a terme la primera sessió de la pretemporada.

A partir de les 19.00 h donarà també les primeres passes d’aquest nou curs el futbol femení de l’entitat, que torna després d’una temporada extraordinària on els tres equips (Juvenil A i B i Infantil A) van quedar entre els 4 primers classificats a les seves respectives competicions.

Deja una respuesta