En este momento estás viendo Derrota del Juvenil Femení al camp del Sant Gabriel (3-0)

Derrota del Juvenil Femení al camp del Sant Gabriel (3-0)

Els tres gols locals van arribar a la primera part, però les roig-i-negres van seguir lluitant fins al final del partit

El Juvenil Femení va afrontar aquest passat diumenge una nova oportunitat per aconseguir la primera victòria de la temporada. Es tractava d’un escenari difícil, ja que visitaven el camp del Sant Gabriel, un equip format per estar a la part alta de la classificació. Tot i això, les jugadores roig-i-negres van sortir amb la intenció de lluitar el partit i emportar-se els tres punts a casa.

Els primers minuts de l’encontre van ser molt bons per part del Juvenil, que va sortir intens des de bon principi i va gaudir d’un parell d’ocasions per posar-se per davant. Però el Sant Gabriel, es va aconseguir refer i va aprofitar els únics moments on les jugadores roig-i-negres van estar menys atentes per avançar-se al marcador. Ho van fer al minut 23 amb un xut de Clàudia Garcia.

Deu minuts després, Mónica Fernández va marcar el 2-0 a favor de les locals de falta directa. Aquests dos gols tan seguits, van suposar un cop molt dur per al Juvenil, ja que van veure com en pocs minuts el Sant Gabriel va aconseguir un avantatge molt gran tot i haver plantat cara a l’inici del partit. Però abans de concloure la segona part, de nou les locals van marcar el 3-0. Clàudia Garcia, l’autora de l’1-0, va aprofitar un error de marcatge dins de l’àrea per part de les jugadores roig-i-negres per marcar el seu segon gol de la tarda.

Tot i aquests tres gols d’avantatge, el Juvenil Femení no va abaixar els braços i va fer tot el possible per escurçar distàncies al segon temps. L’equip entrenat per Pau Segura va aconseguir ser superior al Sant Gabriel en diversos moments de la segona part, sobretot al final, però tant els pals com la portera local van evitar el gol de les roig-i-negres.

La sort no va acompanyar a l’equip, que va acabar caient amb el 3-0 del primer temps, però va demostrar la gran lluita i les ganes que té el Juvenil de capgirar la situació. Tot i el mal resultat l’entrenador de le’qeuip, Pau Segura, és conscient que es tractava d’un camp difícil i està satisfet del gran treball que han fet les jugadores. Ha assegurat que l’equip porta una bona dinàmica en els entrenaments i de ben segur que acabaran arribant els resultats.

Sant Gabriel: Laia Rius, Nuria Frochoso, Saray Bocardo, Mónica Fernández, Aina Meya, Clàudia Garcia, Alma Ros, Elena Falcon, Ainhoa Gual, Natali Beatriz Rosales i Mar Garcia (Eva Pozo, Maria Llorens, Alba Petit, Sara García, Alexia Medrano, Noemí Montero, Sofia Coulombe)

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil Femení’: Abril Bosch, Noa Cobos, Sara Azzouz, Irina Mestre, Lucia Lindio, Cinta Vilarroya, Mariona Barceló, Nil Figueras, Laura Martos, Núria Martorell i Júlia Francesch (Clara Martin, Maria del Carme Cendra, Núria Gimenez, Haizea Vidal, Zhi Shu Anguera, Alba Sánchez)

Gols: Clàudia Garcia (23′, 40′) i Mónica Fernández (37′)

Deja una respuesta