En este momento estás viendo Sessió d’entrenament coadjuvant del Juvenil Preferent roig-i-negre

Sessió d’entrenament coadjuvant del Juvenil Preferent roig-i-negre

El passat dimarts els jugadors del Juvenil A van dur a terme una sessió d’entrenament coadjuvant sota la supervisió del preparador físic i responsable de metodologia, Mia Guasch. Aquest consisteix en una sèrie d’exercicis que suposen una preparació paral·lela complementària per millorar les seves capacitats físiques i tècniques i que els preparen per poder optimitzar els entrenaments.

D’aquesta manera se li donen eines al jugador per millorar el seu estat de forma, homogeneïtzant-lo amb el de la resta de components de l’equip i facilitant quer assoleixi el nivell necessari per poder col·laborar en el joc col·lectiu.

L’entrenament coadjuvant es va dividir en circuits de treball preventiu, de força estructural i de força especifica d’accions de futbol.

Deja una respuesta