En este momento estás viendo La Fundació Futbol Base Reus rep al suport de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank per l’equip Genuine i renoven el conveni de col·laboració

La Fundació Futbol Base Reus rep al suport de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank per l’equip Genuine i renoven el conveni de col·laboració

Fundació “la Caixa” aporta 5.000 euros al projecte canalitzats a través de l’Acció Social de CaixaBank.

La Fundació Futbol Base Reus ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank per al seu projecte de futbol inclusiu de la Fundació Roig-i-negra, encapçalat per l’equip Genuine. CaixaBank aportarà 5.000 euros al projecte que seran canalitzats des del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa”.

El president de la Fundació Futbol Base Reus, Xavi Castro, ha participat a l’acte de signatura. Castro ha expressat l’agraïment a CaixaBank i Fundació ‘la Caixa’ “pel seu compromís reiterat per millorar la qualitat de vida de les persones que ho necessitin a través de la pràctica del futbol”. 

Per la seva part, Montse Mallafré, directora de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, ha destacat la importància de les col·laboracions amb les entitats reusenques per protegir a les persones en situació de vulnerabilitat.

La Fundació Futbol Base Reus, que es va crear fa un any i mig per assegurar la continuïtat del futbol formatiu del CF Reus Deportiu, va assumir també la gestió de l’equip Genuine, mantenint la seva presència a LaLiga Genuine, ampliant la col·laboració amb el Taller Baix Camp i incorporant a noves entitats com la Fundació Villablanca i l’Escola Nostra Senyora del Mar.

L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social. La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. D’aquesta manera, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d’euros de la Fundació “la Caixa” a favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l’àmbit de la malaltia, la discapacitat, l’exclusió social, la pobresa infantil, les persones majors i l’envelliment. Des de l’inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d’euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d’aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.

Montserrat Mallafré i Xavi Castro durant la signatura del conveni aquest dimecres a Reus.

Ambdues entitats aposten així per mantenir i reforçar el seu compromís amb l’esport inclusiu, millorant la qualitat de vida de les persones que ho necessitin a través de la pràctica del futbol.

Deja una respuesta